Wartegg–Nadzsal-rajzteszt


Töltsd le most a fenti PDF teszt ábrát!

Mi ez?

Egy teszt, melynek segítségével tisztább képet kaphatsz a kapcsolataidról, kommunikációs képességeidről, az egészségi állapotodról, a személyiségedről, nem tudatos motivációidról, vágyaidról, céljaidról, jövőképedről... egyszóval önmagadról. Még azt is elmondja neked, hogyan érzed magad otthon vagy a munkahelyeden, milyen a szerelmi életed, beteg vagy-e.

Ezt a fajta elemzést Nadzsal Ida teljesen a saját megfigyeléseire alapozza. A tesztlapon általad létrehozott vonalakat és a pontokat elemzi, és azért újszerű, mert eddig ezt még így senki sem használta. Ida mesterien érez rá a legapróbb rezdüléseidre is, és segít megérteni önmagadat. Kíváncsi vagy? Végezd el a fenti tesztet! Csak nyomtasd ki az ábrát, fogj egy ceruzát a kezedbe, és tégy a kinyomtatott teszt ábrával, amit gondolsz.

Előtted a lehetőség! Miután kinyomtattad az ábrát, a ceruzával a kezedben hagyd, hogy a megérzéseid vezessenek. Nem a kép a fontos, hanem az egész áramlás, amely a lapon történik. Ha készen vagy, a lap hátoldalára írd fel a neved és a teszt időpontját, valamint egy mondatot – bármit, ami az eszedbe jut. Ezután először nadzsalscreening@gmail.com
vedd fel velünk a kapcsolatot, majd a kitöltött tesztlapot küldd el Idának vagy egy zárt borítékban, vagy miután beszkennelted mindkét oldalát, készíts belőle .jpg állományt, és azt küldd el emailen Idának egy személyre szóló karma-analízisért.

Nézd meg a reflexológiát is...

 

Minden jog fenntartva © Nadzsal Ida, 2005–2020

A honlapon lévő valamennyi anyag szerzői jogi védelem alatt áll.
Másolásuk és bármilyen formában történő felhasználásuk kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.