Reflexológia

„A külső érintés bensődet is megérinti”

A csodás érintés a lábon és kézen változást hoz a belső testrészekben.

A testünk egy bámulatosan működő szervezet.

A bőrfelületen több száz aktív pont és aktív zóna van. Csak a lábon 70.000 idegvégződés, melyek ingerlése a test belső folyamataira hat. Az ingerlésből fakadó reflex-hatást veszik figyelembe azok, akik több ezer éve használják ezt a módot gyógyításra. Innen ered a neve is: reflexológia (talp- és kézmasszázs).

Rendkívül változatosak a vélemények arról, hogyan hat. Az eredmény viszont szemmel látható és rövid időn belül érzékelhető..

A reflexzóna-masszázzsal a következő szervek regenerációját lehet javítani:

  • a vérkeringésen keresztül a szív működésére hat,
  • a nyirokrendszert tisztítja,
  • a tüdőben lévő letapadásokat felszakítja.

Lelki és szellemi téren a teljes ellazulást segíti elő, mélyebb és teljesebb alvást eredményez, segít a változás korában lévő hölgyek hormonszintjének stabilitásában.

A reflexzóna-masszázs kíméletesen avatkozik be az életenergia áramlásába.
A tapasztalat azt mutatja, hogy a reflexzónák enyhe és érzéssel végzett masszázsa oldja a blokkokat és a feszültséget, s lehetővé teszi ezek ellazítását.

Ha többet szeretnél tudni erről vagy más programjainkról, látogass el a többi oldalunkra is, vagy írj a címünkre: nadzsalida (kukac) gmail.com

 

Minden jog fenntartva © Nadzsal Ida, 2005–2020

A honlapon lévő valamennyi anyag szerzői jogi védelem alatt áll.
Másolásuk és bármilyen formában történő felhasználásuk kizárólag a jogtulajdonos előzetes írásos hozzájárulásával lehetséges.